View Single Post
  #112 (permalink)  
Vechi 20 iul 2011, 11:36:46
rozeta's Avatar
rozeta rozeta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 73
Date: 152cm, 85kg
Mesaje: 263
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 54 ori in 46 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei optimiste (rozeta)

Citat:
Anterior postat de erica51 Vezi mesajul
Ma bucur de mobilizarea ta. Sa stii ca dupa sarbatorile de iarna, dupa atatea prajituri, am avut ridicata glicemia care in ultimii ani tot crestea incet,amajuns la 134. Asta m-a ambitionat sa consum alimente cu indice glicemic mic, acum sunt la normal, chiar daca mai scap o prajitura.
Buna Erica51.Trebuie sa-ti spun ca vizitele tale imi fac bine si ma motiveaza sa nu abandonez si sa merg mai departe cu toate dificultatile pe care le am.Vreau sa-ti spun ca am facut analizele de 2 ori si glicemia a fost mica,apoi am repetat cu proba de glicemie provocata si cea mai mare a fost 140,repet dupa o cana de glucoza bauta,a fost atat,Nu am cantar sa ma cantaresc mereu sa vad cate kg am dat saptamanal.Acum e vara si cu vremea asta torida,consum mai multe salate,fructe,pepene verde si multa apa.Tu ce mai faci?Esti bine cu kg?Ai mai slabit?Eu te imbratisez.
rozeta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1535 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1018 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat