View Single Post
  #11342 (permalink)  
Vechi 09 mar 2012, 11:06:01
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (IV)

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul

Daca ai citit pe aici, ai vazut ca sunt saptamani si saptamani. Cu o saptamana in urma Diana a dat jos decat 700g, parca. Acum a slabit 1, 6 kg. Nu este totul constant si in linie dreapta, in jos. Cateodata slabesti mai mult, cateodata mai putin.
Eu tin South Beach-cred ca este asemanatoare cu dieta ta, si dupa ce am trecut de prima perioada, am ajuns sa slabesc in jur de 1kg/2saptamani...si cateodata nici atat. Dar prefer sa le slabesc mai greu, mancand pe saturate- cele 3 mese principale si 2 gustari, decat sa dau repede jos si la fel de repede sa pun la loc ce am pierdut.
In acelasi timp, cu cat dieta este pe termen mai lung, cu atat imi intra in obisnuinta un stil de viata sanatos-atat mancare sanatoasa, cat si sport all the time. Si dupa 6 luni de facut asa ceva nu te mai dezveti atat de repede.
Am mai citit de o chestie numita "memorie celulara", conform careia celulele corpului nostru au tendinta de a face rezerve pentru a reveni la greutatea noastra initiala (cea pe care ele o considera "normala"). Procesul asta dureaza vreo 3 luni. 3 luni ii ia corpului nostru sa se obisnuiasca si sa accepte o greutate noua.
Eu zic sa ai rabdare, sa vezi ce se intampla si in urmatoarele 2 saptamani si abia apoi sa te dai batuta. Indiferent de regim, sunt perioade cand dam mai mult sau mai putin jos din kg.
Eu sunt aici sa te sustin!!!!!!:*:*:*
Rommyna sunt perfect constienta de ce ai zis tu.. Teoretic stiu, practic ma dispera!!! Dar nu prea am ce sa fac, am atat minte incat sa realizez ca reziltatele pe termen lung sunt cele mai ok.. Dar incerc s aimi dau seama si de semnalele corpului meu, poate nu reactioneaza bine la anumite grupe de alimente....
Oricum va multumesc pentru sustinere!!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]