View Single Post
  #117 (permalink)  
Vechi 22 iul 2011, 13:37:57
duticalumi's Avatar
duticalumi duticalumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2011
Locaţie: brussel, Belgia
Vârsta: 48
Dieta: personalizata
Date: 165cm, 90.6kg
Mesaje: 300
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul Slabute in actiune - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Evident ca sunt domnisoara de onoare! Nici eu nu imi doresc 50, tot pe acolo, undeva intre 65-70. Dar tot mi se pare drum lung pana acolo.



Doamne, eu m-as trage in poze toata ziua
eu nu am mai facut poze de cand am inceput sa ma ingras.toata lumea imi zice pe facebook sa mai pun poze noi ,toti prietenii dar de unde.acum ce m am mai pozat pt slabute.ro dar in rest nimic.nici macar pt mine nu ma pozez.zicea odata la biserica ca isus a zis sa iubim pe aproapele nostru ca pe noi insine si a mai zis ca multi sunt foarte complexati de faptul ca sunt prea grasi sau prea slabi,altii prea inalti..etc si atunci intrebarea este?dar daca noi nu ne putem iubi nici pe noi cum sa mai iubim aproapele? bine predica a fost mult mai complexa..dar asta chiar mi a dat de gandit..eu nu ma iubesc deloc.si sunt foarte complexata de felul in care arat.dar sper ca intr o zi sa devin narcisista adica sa ma iubesc putin.chiar admir fetele care sunt unele dintre ele grase si totusi nu au nici o taina..aici sunt o groaza de ele asa
__________________
mananca sanatos!! fii tare!!
duticalumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat