![Vechi](images/crastel/statusicon/post_old.gif)
01 mai 2015, 10:45:18
|
![Mihaela1006's Avatar](customavatars/avatar2717_3.gif) |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Citat:
Anterior postat de michellabfirst
Numai la MD, promis, juré, craché ![winking](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif) cum zice fiimea Am sa le incerc.
Faina asta integrala nu are si faina alba? Sa caut si sa stiu daca contine si alba ca eu daca citesc si faina alba, nu mai cumpar
Deci gluten gasesc la magazinele bio?!
Poate la Paris dar aici unde stau eu in sud, nu am auzit varianta asta.Ba din contra, sunt foarte incantati sa isi arate ei talentul lingvistic
Pai am zis ca ma apuc sa mi fac dulceata de casa si stiu sigur ca e conforma
|
Faina integrala este bobul intreg de grau macinat asa ca are si partea de faina alba, si tarata, se germenele, tot-tot. Nu are adaugat nimic sau nu ar trebui sa aiba. Pe de alta parte, oricat de integrala ar fi daca e macinata fin-fin tot nu isi face treaba pt noi, trebuie macinata mai grosier, asa cum se macina in moara clasica, cu pietre - aia e mai scumpa, dar pe la noi am gasit. Oricum, am citit ca graul fiind aliment super raspandit e mai bine sa il ocolim si sa il inlocium cu secara, orz, ovaz, sau speciile de grau mai vechi si neselectionate, cum sunt spelta si kamut. Mai ales ultimul e super, dar e scump parca e altceva!
Citat:
Anterior postat de Michelina
Trebuie sa-mi iau forma de nuci - am murit de pofta!!!!
|
Ia si prepara si pozeaza si pentru noi ca sa murim toate
|