View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 15 feb 2015, 12:15:40
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: A food lover`s healthy start!

Citat:
Anterior postat de estera1990 Vezi mesajul
Buna Riky, si eu am probleme cu bicicleta mea,dar facand zilnic s-au mai diminuat Din pacate eu nu pot sa alerg,dar mi-ar place. Oricum,poate ma va ajuta sportul ce il fac acum si in viitor voi putea si sa alerg,macar vara Fetelor,aveti niste meniuri asa complicate dar suna bine,se vad talente culinare pe aici
Hello! Eu ma cam plictisesc pe bicicleta...imi trebuie o carte sau un film foarte bun carw sa ma tina cel putin o ora cocotata pe sa! De alergat nu-i greu. Nici eu nu puteam, dar usor usor m-am obisnuit...primavara si vara, chiar si toamna e genial sa alergi...iarna mai putin. Pe mine ma termina iarna aerul rece... pe taraneste-romaneste ma "ustura" plamanii dupa primul km, cu toate fularele si mastile speciale anti frig... O sa vezi ca o sa incepi si tu sa devi un runner , daca te apuci si te tii de treaba!

Meniuri elaborate? Da de unde?! Talente culinare, nici macar...Dar trebuie sa recunosc ca imi place sa gatesc..
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]