Subiect: Jurnal Andral
View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 14:43:47
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andral

Citat:
Anterior postat de andral Vezi mesajul
uneori mai calc stramb si mai beau cate un pahar de suc sau iau cate o gura de dulce...nu prea mult dar tot abatere se cheama,pana la dieta mancam cam mult,acum m.am obisnuit cu portii mai mici,nu simt foamea intre mese,doar ca am pofta de dulce,cat mai dulce,cred ca as manca o cioco intreaga...alte dulciuri nu ma tenteaza la fel....
Draga Andra,

Ti-am citit povestea si meniul pe care l-ai pus mi se pare bun, dar eu as inlocui branza Philadelphia cu niste cottage cheese, cred ca e mai sanatoasa pentru ca nu e asa de procesata. Chiar mai bine, poti manca niste iaurt semidegresat.

Pentru pofta de dulce uite ce-ti recomand. Cand ti-e pofta, pune 2-3 lgt. cacao intr-o cana (2 lgt. cu varf la o cana de cafea, 3 lgt. cu varf la o cana de ceai), adauga eventual putina scortisoara, si apoi toarna apa clocotita deasupra. Poti indulci cu 1-2 lgt. miere. E foarte bun, iti tine de sat pentru pofta de cioco si nici nu e o bomba calorica.

Iti poti face dimineata si un terci cu ciocolata: pui 4-5 lg. fulgi instant de cereale (ca pentru copii mici, dar fara zahar sau lapte), 2 lgt. cacao, eventual niste bucatele de nuca tocata, pui deasupra 100-150 ml apa clocotita (pune incetul cu incetul sa vezi cat iti trebuie), si la sfarsit indulcesti dupa gust cu miere.

Eventual, din cand in cand, poti manca 1 paharut desert Alpro cu ciocolata neagra. Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]