View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 08 apr 2011, 08:10:13
adinuca's Avatar
adinuca adinuca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2011
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 35
Date: 165cm, 74.5kg
Mesaje: 119
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Viitoare miresica de 2011 - adinuca

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Salut salut!

Biscuitii trebuie sa zboare din meniu. Mananci f. multi carbo la MD, si le combini cu grasimi, ceea ce e foarte rau. Iti sugerez sa schimbi asa: in loc de fulgi de cereale (au si zahar adaugat?) mananca fulgi instant de ovaz ca pt. copii mici (5 lg pline) cu lapte semidegresat (100 ml), 2 lgt. cacao, 2 lgt. nuci macinate, 1 lgt. miere.

La o gustare dupa aceea (la 2 ore distanta) merge si un pumn de nuci.

Imi place si pranzul si cina, in afara de cerealele de la cina (la cina trebuie sa mananci usor, fara carbo), iar cascavalul de seara e o greseala pe toata linia: cascavalul 1) constipa, 2) e gras, 3) e greu. Daca ti-e pofta de ceva seara merge sa bei o cacao cu lapte indulcita cu miere (1 lgt).

Iti sugerez sa alternezi un pic alimentele din timpul zilei. Ai putea sa inlocuiesti puiul cu ton in apa la cina, sau sa mananci o omleta cu putin ardei gras, ceapa si o salata verde. Ce zici?

Cu mult drag,
Cristina
Hello,

Mersi de sfaturi. La biscuiti am renuntat in dimineata asta, am papat doar cereale ...cu apa. si un pic de fistic( nu au zahar adaugat, m-am uitat, dar cum au fructe is dulci)

Am papat tot salata la cina, ca aia aveam facut, si ca imi era lene sa incalzesc supa. Mie nu-mi prea place pestele....doar pastravul si mai rar merlucius.
Răspuns cu citat