View Single Post
  #121 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 13:11:44
amd1809's Avatar
amd1809 amd1809 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Montignac personalizata
Date: 174cm, 69kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Buna ziua, slabutele mele dragi!

Ce faceti voi azi, intr-o noua zi de iarna ? Incep sa o inteleg (macar pe jumatate) pe Cris Canada ca s-a saturat de zapada. In Bucuresti tocmai s-a pus pe nins. Sper sa fie ultima rabufnire a iernii ca m-am saturat de toate hainele de iarna si de fulare & manusi.

Meniul meu pt azi este:

MD: omleta din 2 oua si telemea de vaca + espresso cu lapte 0.1 si 2 pastile de zaharina;
G1: 1 Activia natur mic
P: Piept de pui la gratar cu varza murata
G2: 1 Activia natur mic
C: Piept de pui la gratar (ramas de la pranz - a fost un piept gigant) cu salata verde sau dovlecei la gratar

Alla, intervin si eu cu o parere despre fumat. Nu e deloc asa usor sa renunti la acest viciu, precum ii pare unui nefumator. Eu m-am lasat acum 1 an, 1 luna si 14 zile. De vreme ce stiu exact nr. zilelor, iti dai seama ca inca ma mai lupt cu pofta. Si nu neaparat pofta fizica (asta nu am avut nici macar in primele zile) ci mai ales pofta psihica. Mie imi placea enorm de mult sa fumez, iubeam gestul, adoram cafeaua de dimineata. Faceam efortul de a ma trezi cu o ora mai devreme dimineata, doar ca sa imi pot savura cafeaua si sa-mi fumez tigarile (aveam un adevarat ritual). Nu este imposibil sa renunti, exemplu eu , insa daca nu esti 100% motivat sa renunti si daca nu iti doresti cu adevarat asta, e praf in ochi. Am prieteni care incearca sa renunte, si dupa o saptamana se reapuca.

Combinat cu stresul unei astfel de boli, e aproape imposibil sa renunti... si tata s-a luptat si cu boala si cu tigarile... s-a facut bine, dar tot fumator este.

Asa cum spunea si Floricica, nu se compara ca regimul alimentar. In ambele e nevoie de vointa, de acord, insa nu exista substituti pentru tigara. La dieta poti manca dulce dietetic, dar tigara fara nicotina sau care nu arde/scoate fum nu e tigara... E amagire, prelungirea unui viciu.

Pupici tuturor si multa sanatate bolnavioarelor!
__________________
There is no sincerer love than the love of food.
amd1809, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1965 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1448 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 932 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]