View Single Post
  #126 (permalink)  
Vechi 11 iul 2012, 22:47:51
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Anorexia- drumul spre moarte (JURNAL)

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul


Nu imi doresc sa ajung sa numar calorii toata viata sau sa ajung prin spitale ca in povestea Andreei, numai ca mi-e groaza, nu frica, mi-e super groaza sa nu ma ingras iar. Niciodata nu am fost un om normal, toata viata mea am fost obeza si toata lumea m-a batjocorit si m-a criticat din cauza asta. Din pacate m-am trezit prea tarziu ca trebuie sa fac ceva cu corpul meu si acum vreau sa am ce nu am avut niciodata chiar daca asta inseamna sacrificii si sa renunt la o viata de om normal.
Nu e buna gandirea asta a ta.. Cum adica sa renunti la o viata de om normal? Nu, poti atinge si mentine o greutate normala si fara sa renunti la toate placerile vietii. Nimeni nu poate sa traiasca toata viata cu frica de mancare. Si nici tu nu cred ca iti doresti asta. Sincer, eu nu vad rostul unei vieti in care sa stai numai cu frica de ingrasat, cu numarul de calorii pe care le contine fiecare aliment ingerat si cu frustarea de a fi mancat ceva interzis. Nu, trebuie sa gasesti un echilibru. Nu spune nimeni ca o sa poti sa mananci ca o purcica si nu o sa te ingrasi, dar poti avea o alimentatie normala, iti poti permite chiar si unele exceptii ocazionale fara sa te framanti o noapte intreaga de griji ca maine cantarul iti va arata mai mult. Si inca ceva, niciodata nu te cantari a doua zi dupa un rasfat. Mananca urmatoarele 2-3 zile sanatos si abea apoi cantareste`te. Si incearca sa ridici nr de calorii usor pana ajungi la un numar rezonabil. Daca nu reusesti singura, cere ajutor de la cineva specializat.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat