View Single Post
  #127 (permalink)  
Vechi 09 aug 2010, 08:47:41
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Buna Dimineata si bine v-am regasit intr-o noua saptamana in care promit sa mai slabesc un pic!
Am avut un week-end senzational, (nu gasesc alt cuvant sa exprime cat de incantata sunt de acest week-end), in care s-a impletit frumusetea locului (Moeciu) cu ore multe de dans (dans oriental pe care il ador) si, in mod surprinzator cu peisajul extraordinar de frumos al pasajului Rucar Bran!. Pentru ca, dorindu-mi sa evit aglomeratia Vaii Prahovei si intrucat eu sunt soferul familiei, am decis sa infruntam serpentinele grele ale pasajului Rucar Bran dar sa ne bucuram ochii cu frumusetea salbatica si impunatoare a zonei. Si a meritat.

In alta ordine de idei, cursurile de dans au fost intensive tata, nu gluma, incepeam la ora 10 si terminam pe la ora 14, aveam 2 ore jumate de pauza de masa si o luam din nou de la capat pana pe la ora 19.30. Deci, am chiulit eu de la sport cat am chiulit, dar in acest week-end cred ca se minuna corpul meu de ceea ce i s-a intamplat. Curgeau apele pe mine mai fetelor, mai ceva ca valea Moeciului, dar nu m-am lasat, NU NU NU. Desi fetele de la curs erau mult avansate fata de mine nu m-am lasat.

Cu mancatul a fost mai greu putin intrucat si dieta si post e cam mult pentu pensiunile din zona aceea asa ca singurele mele optiuni au fost cartofi copti, ciorba de fasole, ciorba de legume si vineri un peste (ca a fost dezlegare la peste). Cu toate acestea, azi de dimineata cand m-am cantarit aveam 78,4KG. Adica tot cat aveam si lunea trecuta insa cu 400 grame mai putin decat joi cand plangeam pe la voi prin jurnale.

Deci, azi, 9.08.2010 aveam:78,4 KG si 29,6 (indice masa adipoasa). Masurile o sa le iau abia duminica.

Voie buna
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]