Subiect: Jurnal Andral
View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 14:57:49
andral's Avatar
andral andral este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 18 ian 2011
Locaţie: Bournemouth, Anglia
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica+sport
Date: 167cm, 84.5kg
Mesaje: 843
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andral

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Draga Andra,

Ti-am citit povestea si meniul pe care l-ai pus mi se pare bun, dar eu as inlocui branza Philadelphia cu niste cottage cheese, cred ca e mai sanatoasa pentru ca nu e asa de procesata. Chiar mai bine, poti manca niste iaurt semidegresat.

Pentru pofta de dulce uite ce-ti recomand. Cand ti-e pofta, pune 2-3 lgt. cacao intr-o cana (2 lgt. cu varf la o cana de cafea, 3 lgt. cu varf la o cana de ceai), adauga eventual putina scortisoara, si apoi toarna apa clocotita deasupra. Poti indulci cu 1-2 lgt. miere. E foarte bun, iti tine de sat pentru pofta de cioco si nici nu e o bomba calorica.

Iti poti face dimineata si un terci cu ciocolata: pui 4-5 lg. fulgi instant de cereale (ca pentru copii mici, dar fara zahar sau lapte), 2 lgt. cacao, eventual niste bucatele de nuca tocata, pui deasupra 100-150 ml apa clocotita (pune incetul cu incetul sa vezi cat iti trebuie), si la sfarsit indulcesti dupa gust cu miere.

Eventual, din cand in cand, poti manca 1 paharut desert Alpro cu ciocolata neagra. Cu mult drag,

Cristina
iti multumesc pentru recomandari...o sa.mi notez sfaturile tale si cand vine poftica de cioco sa o amagesc....pana anul trecut cand am inceput sa merg la sala nu mancam dulce decat daca mai faceam cate o placinta sau clatite mai gustam dar cand am inceput sa merg la sala si in general cand fac sport as manca cioco non stop...
__________________
DOAR DACA VREI CU ADEVARAT,POTI!
andral, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2342 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1825 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]