Subiect: Jurnal lorytasea
View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 15 iul 2011, 15:47:45
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal lorytasea

Citat:
Anterior postat de lorytasea Vezi mesajul
Pai stomacul meu s-a imbolnavit tare,brusc mi-a scazut tensiunea........in genere medicul a spus ca am disfunctie hormonala ,glanda tiroida nu e bine cu ea....din cauza infometarii am insomnie ....si constipatie care a dus la.....ruperea.....stii ce?.....a slabit foarte brusac vederea si acum sunt nevoita sa port permanent ochelari.......mai este ....dar nu mai povestesc amanuntit...insa simt ca nu ma simt bine de loc .......desi acum ma hranesc normal..ameteli si slabiciuni am permanent...foarte des...
Trebuie sa ai rabdare si sa iei si un supliment din asta complet de vitamine. Ajuta in dieta, pentru ca orice dieta are punctele ei slabe - si ca sa aiba organismul tau tot ce ii trebuie pentru a functiona normal, e bine sa iei niste vitamine. Faptul ca iti dau pofta de mancare e un mit. Nu iti pot face decat bine, mai ales daca ai ameteli. O sa vezi ca in cateva saptamani o sa te simti mult mai bine!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]