View Single Post
  #135 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 12:39:21
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sabine_28 ...punct. si de la capat

Gata, am revenit!
De dimineata mi-a fost tare greu sa ma trezesc, a sunat telefonul la 7 si l-am luat de pe birou, l-am oprit si m-am bagat la loc in pat! M-am luptat cu mine insami si dupa doar 3 minute m-am ridicat din pat si mi-am facut exercitiile de dimineata ( vreo 25 de minute)
Dup-aia am incercat sa iau micul dejun, mi-am fiert de aseara niste fasole verde, ca m-am gandit ca nu voi putea sa mananc ghiveci de la prima ora. Bineinteles ca n-am reusit sa mananc fasolea goala, doar cu un pic de sare, asa ca i-am pus o feliuta de branza rasa pe deasupra. Am luat cateva inghitituri, dar nu intra deloc. M-am fortat cat am putut, am incercat sa imi imaginez ca am cine stie ce bunatati in fata, pana cand organsimul meu a avut reactia fireasca de , asa ca in cele din urma am renuntat.
Noroc ca mai aveam un morcov in frigider, asa ca mi-am facut pachetelul si am plecat flamanda ( si nervoasa) spre serviciu, ba chiar mai devreme decat de obicei!
Dar cand am ajuns autobuzul tocmai pleca din statie, si, desi era coada la semafor, nesimtitul de sofer n-a vrut sa-mi deschida usa!! Nu mi s-a mai intamplat, nici nu trebuie sa-i rog de obicei ca imi si deschid usa! Asa, si ca sa ma enervez si mai tare, cat m-am rugat eu de ala sa-mi deschida , a trecut si tramvaiul Asa ca am mai stat vreo 10 minute si tot la 9.03 am ajuns la serviciu ( uite de-aia nu-mi place mie sa plec mai devreme, ca nicidecum n-ajung mai devreme la serviciu). Dar lasa ca vine ea primavara si imi iau masinuta la plimbare ( dar mai intai trebuie sa o repar, ca am reusit "performanta " de a o lovi inca din prima zi cand am condus singura, fara nimeni in dreapta ). C'est la vie, eu trebuie sa fac o boacana ca sa-mi mearga bine apoi.
Cand am ajuns la serviciu, abia am apucat sa rontai morcovelul si sa-mi beau cafeluta ( am zis ca renunt la 3 in 1, dar saptamana asta am avut mari probleme cu tranzitul , cu toate ceaiuriel de slabit & tei cu miere pe care le-am baut, asa ca asta ramane singurul remediu, si chiar si-a facut efectul in 5 minute...deci o reintroduc la 2-3 zile) ca sefu' anunta tare: la 10.00 ne vedem in sala de sedinte.
Si a durat mai bine de o ora jumate, de era razboi la mine in stomac, si alta nu! Planuisem sa-mi iau un suc de morcovi de la magazin, dar cine a mai avut timp de asa ceva? Cum am terminat sedinta am avut multe altele de facut ( si de acum inainte voi fi la foc continuu, asa ca ne "vedem" mai rar ) . A, dar tot e o parte buna, ca vom avea pe la sfarsitul lui martie o sedinta de vanzari cu colegii din tara, undeva la Sibiu/Brasov, de vineri-duminica, deci se anunta o iesire la munte & disco, bineinteles! Yupyyy
Si uite acum s-a facut aproape 1, asa ca ma voi duce sa iau pranzul ( ciorbita de pui, dar fara pui, doar cu legumele + ghiveci de legume) si mai tarziu poate ies sa-mi iau si suc de morcovi, daca am pofta.

La voi cum merge treaba?
O zi buna !!!
__________________
" Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti. " - Jim Rohn
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2409 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1892 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1635 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]