View Single Post
  #1357 (permalink)  
Vechi 17 oct 2012, 10:25:03
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
si vreau ca din 1 noiembrie sa-i dau drumul ca vin sarbatorile si e pacat sa pierd asaocazie
Ce bine ar fi Vidiuta sa deschizi pana atunci,multa bafta ,asa de greu este sa lucrezi pentru altii ,ma uit la al meu ca parca nu mai face fata de dimi pana seara si el nu are voie sa se oboseasca deloc dar trebuie ca este incapatanat ,nu vrea sa ma lase si pe mine sa ma angajez ,zice ca fac destul pentru toata casa si el castiga destul ,dar eu vreau sa-l mai menajez si pe el ,noroc cu ceaiul de armurariu ,in afara de tratamentul de la doctora lui care are reactii adverse .
Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul

Fulgulet tot pe drumuri draga mea.Am citit si m-am intristat ,am ramas fara cuvinte ,sunt persoane sunt sanatoase si nu pretuiesc acest lucru.Prin cate ai trecut si tu iubita ,sa nu mai dispari de acum indiferent de o fi ,ramai aici sa impartasesti cu noi si bune si rele.Te pup de 1000 de ori ,sincer

Cine vorbea ,si tu pe unde esti tot pe drumuri ,iubita nu trebuie sa te intristezi sigur nu mai dispar stiu ca asa trebuia sa fii ramas aici cu voi,dar cum zicea si Angii de multe ori parca vrei sa suferi singura si sa nu strici dispozitia celor din jur,ma bucur ca m-ati inteles .
Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Multumesc Adri ,ce e rau ca ma incearca si o raceala ,mi-am luat propolis cu echinaceea ,David are o tuse de 2 saptamani ,tratament si abia,abia ii trece.
La noi in casa este racita rau de tot matusa ingerasului si nu vrea sa ia nimic si tare imi este sa nu o luam si noi ,la fel ca si David are o tuse de ne omoara si nu lasa tigarile deloc..am obosit sa stau cu gura pe ele ca pe copiii mici,si ea si soacra mea sunt de groaza ! Sanatate multa si tie si celui mic !
Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Eu de dimi m-am cantarit si a stagnat greutatea mea de 7 zile nu se mai misca deloc,nu ma pot apuca de sport ca s-ar vedea diferenta
Sa fii bucuroasa ca stagnezi al meu urca intr-o veselie ,imi este groaza ,sper sa se opreasca macar la 53 kg si sa ramana acolo ,ca vad ca sportul nu ajuta deloc acum.Azi dimi aveam 51.9 kg merg sa modific .
Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul

Vai Fulgule cate ai facut,tare haioasa vaca ta
Este scumpa foc si va iubeste Fulga !
Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul

Harnicuta mai esti,pe mine m-a luat o durere de burta ieri cu tot cu picioare ,abia astept sambata la control cu siguranta imi da din nou tratament,dar chiar daca fac si 2 ani vreau sa ma vindec complet.Sotul meu e la post de o luna aproape ,asta e ,intelege perfect,sper
Ce mai tragem noi fetele ,sper acum cand mergi la control sa zica ca este ok si sa nu iti mai de-a tratament ,eu nici nu vreau sa mai aud de doctori .Promite ca ai grija de tine .
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat