View Single Post
  #138 (permalink)  
Vechi 03 mar 2011, 10:09:14
alexandrai9's Avatar
alexandrai9 alexandrai9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 iun 2010
Locaţie: Tg-Mures, Germania
Vârsta: 37
Date: 171cm, 121.3kg
Mesaje: 116
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alexandra "drumul de la 100+ la 70+"

Am revenit dupa o lunga absenta... Am avut o perioada nasoala rau dar din 15 februarie m-am hotarat sa ma pun pe treaba. Kg in plus nu o sa mai fie o "cruce" atat de greu de carat pentru mine anul acesta . Vreau si pot sa scap de ele. Pana acul am reusit sa-mi iau ramas bun la 5 kg ....mai sunt 21 kg care vor pleca anul acesta cu siguranta... Am realizat insfarsit ca lupta asta cu kg o duc pentru mine si ca nimic nu poate sa imi stea in cale...Sanatatea mea e cea mai importanta si nu o sa las o felie de pizza, o sarma sau o friptura sa imi controleze viata si sanatatea.
Pana acum am inventat tot felul de scuze .... eu nu slabesc ca am probleme cu tiroida.... eu nu pot tine o dieta ca am pofte..de ce sa slabesc daca sotul ma place asa .... nu sunt bolnava , deci corpul meu se simte bine asa .... si altele si multe altele. Acum vreau sa spun stop la toate scuzele si nu vrea sa slabesc ca sa arat bine in rochia cutare , sau sa imi pot cumpara blugii cutare sau sa ma placa sotul mai mult, vreau sa slabesc pentru mine si pentru sanatatea mea, vreau sa ma uit in oglinda si sa fiu mandra de mine.
alexandrai9, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2665 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2148 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1994 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat