Subiect: Jurnal Mihai
View Single Post
  #138 (permalink)  
Vechi 14 ian 2012, 21:12:09
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihai

Mi-am facut abonament la World Class dar nu prea am ajuns. Si mi-am dat seama ca e o idee proasta sa-l mai prelungesc. Maine o sa-mi fac abonament la o sala aproape de casa, trebuie sa merg.

Cu tentativa asta de keto am slabit de la 80 la 76.5 kg in 2 zile. Doar apa si ...chestii. Ieri m-am simtit foarte rau, dureri de cap, ameteala, imi tiuiau urechile. Nu am mai mancat nimic seara, decat 2 cubulete de ciocolata. Astazi la micul dejun am incercat sa pastrez sus grasimile, am mancat 2 oua si 50 gr branza camebert, dupa o ora m-a luat iar durerea de cap, ameteli si o stare de nervozitate excesiva. Intr-un final am cedat nervos si am bagat o shaorma (carne de berbecut, varza, castraveti murati, sos de masline, sos de curry, putin sos de rodii) dupa care m-am simtit mult mai bine.

Cred ca intr-un final o sa trec pe o alimentatie usoara, renuntat la ideea de keto, se pare ca nu este pentru mine
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat