View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 31 oct 2010, 22:44:25
Ana Christina's Avatar
Ana Christina Ana Christina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Date: 160cm, 50kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: M-am lasat de fumat - efecte aparute (constipatie, posibila ingrasare)

Citat:
Anterior postat de floricica0vesela Vezi mesajul
buna si bine ai venit!
Buna, si multumesc pt urari.

Citat:
e bine sa mananci dimineata cereale integrale sau paine, deoarece carbohidratii sunt o sursa rapida de energie, ca sa ai un start excelent zi de zi. dat fiind ca avem nevoie de toate grupele de alimente zi de zi, dimineata este momentul excelent pentru carbohidrati, nu seara, la cina, cand nu ai avea ce sa faci cu energia pe care ti-o confera.
Eu nu simt ca cerealele/painea imi ofera mai multa energie decit pieptul de pui la gratar pe care il maninc acum, iar seara sint oricum destul de activa cind ma intorc de la munca. O sa mai experimentez, cine stie, poate invata si metabolismul meu sa functioneze ca la carte.

Citat:
combinatia carbohidrati/amidon-proteine e nesanatoasa deoarece la digestia carbohidratilor, care se digera primii, se modifica pH-ul sucului gastric inspre bazic, ceea ce impiedica digestia proteinelor, care au nevoie de mediu acid, si duce la indigestie, balonare, probleme de tranzit, probleme de absorbtie de nutrienti, etc.

legumele care nu contin amidon (in afara de cartofi, orez, porumb etc) nu modifica mediul din stomac si sunt bune ca si garnitura atat pentru proteine, cat si pentru carbohidrati.
poti incerca varza, broccolli, ciuperci, salate, conopida, linte, mazare, pastai, spanac, praz etc.....ca si garnitura la carnita, branza sau oua.
Ok, am inteles. Multumesc mult de tot pt rabdare si pt explicatie!
Ana Christina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1365 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat