View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 15 nov 2010, 11:40:06
A251's Avatar
A251 A251 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 apr 2010
Locaţie: ploiesti, Romania
Date: 174cm, 79.2kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta nutritionist

In afara dietei mi s-au montat doi cercei , cate unul in fiecare ureche , metoda de acupunctura pentru diminuarea senzatiei de foame . Cred ca se poate tine dieta si fara acest "truc" , pe mine m-a cam parasit vointa si de aceea m-am gandit ca ma ajuta

De vineri si pana astazi am mancat lapte batut , perle de branza (am gasit si in varianta cu marar) , salate : salata verde cu castraveti si sos de lapte batut , ulei de masline cu marar si piper , sau dovlecei cruzi cu iaurt usturoi si marar + apa din belsug (este prima data cand am ajuns sa beau 2 l de apa pe zi )
Sambata am fost la o nunta si am rugat ospatarul sa-mi pregateasca ce aveam voie . Am rezistat eroic tentatiilor, cu greu, dar am rezistat. M-am uitat la toatele fetele frumoase si slabe si mi-am spus ca si eu am fost ca ele si ca pot sa redevin
Joi merg din nou la cabinet si primesc dieta pentru spatamana 2 . Am inteles ca aceasta este personalizata in functie de preferintele culinare.
Eu ma abtin de la carne fara probleme , partea proasta este ca imi plac fainoasele si ducliurile
A251, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1232 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat