View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 29 ian 2011, 07:33:29
maryg's Avatar
maryg maryg este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: ., Romania
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 71.4kg
Mesaje: 1.496
Aprecieri acordate: 88
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 68 mesaje
Implicit Re: Jurnal Bianca - mamica care alapteaza

Citat:
Anterior postat de Bianca2011 Vezi mesajul
Draga jurnalule,
Azi am inceput ziua bine, dar am sfarsit-o prost.....de dimineata 2 mere, la pranz supa de pui cu legume si jumatate de piept de pui fiert... iar seara vizita.... importanta... cu catel cu purcel.... si imi zic la plecare... voi gasi eu un gratar si o salata.... ajungem la ora 18.....masa fiind gata la ora 20... eu nemancata de la 14.......In acest interval am rontait niste paine prajita.........apoi vine gratarul.... miel......eu nu pun gura pe miel........ felul 2 : limba de vaca in sos tomat picant ... no way ... plus carnati de oaie........nu m-am atins.... lesinata de foame am continuat cu painea prajita si o salata de varza ce avea MAIONEZA la greu ... intr-un final descoperind intr-un colt ceva gen pui shanhai... din care am prestat 4 bucatele ... tot imi era foame .... ca sa nu mai zic ca eu apa de la robinet nu beau si in rest aveau numai sucuri... am baut ceva fara acid de grapefruit, da era plin de zahar (si acum imi sta limba pluta)....Am ocolit elegant niste pateuri, ce imi faceau cu ochiul, cu carne si ciuperci, facute in casa.. dar de nervi si de foame m-am infipt in 2 bucatele mici de desert ....a si ceva seminte de dovleac... asta e.... Nu pot spune ca am poftit la ceva anume, dar mi-a fost foame si astea erau alternativele.Acum e trecut de miezul noptii si beau apa ca o camila... ce sete mi-a fostt... trebuie sa recuperez... parca vad ca toata noaptea fac drumuri ... acolo unde si regele merge pe jos....
PS Imi e dor de apa minerala BORSEC...

Buna Bianca !Bine ai venit !
Sa-ti traiasca baietelul mare , sanatos si frumos !

Te inteleg perfect,cu toate ca ti-ai fii dorit sa ai grija ce mananci ...ai calcat putin stramb!Acum nu e chiar asa de grav...oricum ai ales variantele cele mai bune!Si doua bucatele mici de desert....!E nemaipomenit !Eu nu cred ca ma opream la doua bucatele....!
Si pt.-ca iti doresti asa de mult sa bei apa Borsec ,m-am gandit sa-ti fac o surpriza pt.cand te trezesti !

__________________

maryg, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1652 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 29 ian 2011 at 12:44:56.