Subiect: Jurnal Andra71
View Single Post
  #141 (permalink)  
Vechi 26 ian 2011, 09:17:43
andra71's Avatar
andra71 andra71 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 08 feb 2010
Locaţie: Maubeuge, Franta
Vârsta: 52
Dieta: Dukan
Date: 167cm, 57kg
Mesaje: 436
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra71

Citat:
Anterior postat de dor monica Vezi mesajul
Draga Andra ,
abia acum am reusit sa ma adun sa ti raspund. Ieri am facut sport si acum sunt iar pregatita sa reiau o sedinta de tae bo. Ce ai facut astazi? Ieri a fost o zi deprimanta de atata ploaie si cer gri. Timpul curge muuult mai usor alaturi de fetita mea alaturi de care citesc sau ne jucam.
astept vesti! pe curand! o saptamana minunataaaa!!!!!
Buna Moni!Scuze ca iti raspund asa de tarziu dar mi am pierdut timpul zilele trecute pe la Dukanezisi nu am mai intrat pe aici..Eu imi pierd timpul pe la banci negociind deoarece ne am cumparat o casutaFaci mult spor si e foarte bine...eu mai fac zumba din cand in cand depinde de cat timp am...la un moment dat ma gandeam sa ma inscriu la un club aici la mine in orasTu cum mai stai cu regimul?Merge?Eu sunt tot mai incantata de regimul meu si ma simt foarte bine Iti doresc o zi minunata
andra71, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1645 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1128 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 354 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]