View Single Post
  #14195 (permalink)  
Vechi 09 iul 2013, 14:55:26
Antonis's Avatar
Antonis Antonis este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 sep 2010
Locaţie: Atena-Bucuresti, Grecia
Vârsta: 43
Dieta: Dieta Personalizata
Date: 162cm, 72kg
Mesaje: 2.151
Aprecieri acordate: 1.387
Am fost apreciat(a) de 801 ori in 544 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul
Fetelor, nu stiu cum au fost/sunt greturile la voi. La mine nu sunt puternice si nu se manifesta mereu. Am zilnic dimineata, asta trebuie sa o recunosc. Nu pot papa nimic de dimineata. Azi mi-am facut curaj si mi-am pregatit un sandwich. Am lua o gurita mica, mica...cat sa simt toata satietatea din lume Nu am mai pus nimic in gura pana nu am ajuns la munca si ceva ore dupa.

Apoi tot ciugulec: am un castronel in care mi-am pus cativa biscuiti digestivi fara zahar si cateva bomboane. Si mai pap fructe.

Despre tranzit nici nu vreau sa discut...
Romina iei fier?
eu de cand am inceput sa iau fier au inceput problemele de tranzit...insa mi-am facut un mix pe care il pun in lapte dimineata (seminte in, seminte fl soarelui, dovleac, nuci, goji, tarate de ovaz, fulgi de ovaz, stafide, caju, fistic, alune padure) si mananc dimineata ca pe cereale si ajuta...INSa pentru mine fierul este "inamicul"
Antonis, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2107 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1590 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat