View Single Post
  #14196 (permalink)  
Vechi 09 iul 2013, 15:09:27
rommyna's Avatar
rommyna rommyna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: kind of stil de viata sanatos
Date: 150cm, 68kg
Mesaje: 5.544
Aprecieri acordate: 4.292
Am fost apreciat(a) de 3.392 ori in 1.761 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de Antonis Vezi mesajul
Romina iei fier?
eu de cand am inceput sa iau fier au inceput problemele de tranzit...insa mi-am facut un mix pe care il pun in lapte dimineata (seminte in, seminte fl soarelui, dovleac, nuci, goji, tarate de ovaz, fulgi de ovaz, stafide, caju, fistic, alune padure) si mananc dimineata ca pe cereale si ajuta...INSa pentru mine fierul este "inamicul"
Fier propriu-zis nu iau, iau un complex de vitamine si minerale prenatale de la centrum-pe moment fiindca nu am gasit ce mi-a recomandat doctorul...iar cand le-am gasit au costat o gramada de bani. Doctorul de la Bucuresti mi-a recomandat vitamine elevit, desi nu sunt foarte scumpe,am intles ca au fost fete care s-au ingrasat rau (si fete care nu au avut nimic). Anyways, vitaminele astea prenatale cred ca au fier, dar nu doar de asta am probleme, ci din cauza sarcinii

De papat asa o combinatie dimineata ar fi chinul de pe lume. Fiindca pe cat sunt de santoase si utile, pe atat sunt de satioase! Sa vezi apoi Iar eu nu-mi pot permite sa pierd timpul dimineata inainte de a ajunge la munca.
__________________
Jurnal Romina
“People are just as happy as they make up their minds to be.” ― Abraham Lincoln


Răspuns cu citat