View Single Post
  #149 (permalink)  
Vechi 05 feb 2010, 09:31:10
moni boni's Avatar
moni boni moni boni este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 29 nov 2009
Locaţie: Bistrita, Romania
Vârsta: 40
Dieta: daneza
Date: 168cm, 84.8kg
Mesaje: 1.517
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sabine_28 ...punct. si de la capat

Citat:
Anterior postat de Sabine_28 Vezi mesajul
Neata fetelor,
Ei, azi schimbam ticker-ul ( ca logic ca n-am mai avut rabdare si m-am urcat pe cantar). Azi e ultima zi de disociata, cea de lactate, in week-end un pic de relaxare (sper sa nu-mi fac de cap si sa dau ticker-ul la loc ) si apoi de luni de la capat. Asa cum banuiam, disociata chiar are efect la mine! Ura!! Probabil ca o voi relua dupa 2 sapt de mentinere.
A, si intre timp au dat si nesimtitii drumul la apa calda si caldura, asta dupa ce mi-au inghetat creierii azi-noapte!
Azi i-am facut o surpriza unei bune prietene care sta in Sibiu, care isi sarbatoreste ziua de nastere : i-am luat o pijamaluta si un set de bijuterii ( nu ceva foarte scump, dar dragute amandoua si i le-am trimis abia aseara prin curier ( aveam emotii ca nu vor ajunge astazi) si cand am sunat-o acum cateva minute deja primise coletul si mi-a spus ca a plans de emotie, ca intr-adevar nu se astepta ( i le-am trimis la serviciu, nu acasa, asta fara sa- cer adresa . Asa de mult m-am bucurat! Imi place f mult sa fac cadouri ( ideal e cand imi si permit sa cumpar ceea ce doresc ).

Asa ca ziua de azi suna mai bine decat cea de ieri!
Pupici si o zi cat mai frumoasa!
Aparent ziua de vineri ne prieste la amandoua
sunt mandra pentru realizarile noastre!
si eu primesc asemenea surprize cum ai facut tu azi si imi place sa fac la fel!cadourile la care nu te astepti sunt cele mai frumoase si mai de suflet!
moni boni, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2493 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1976 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]