View Single Post
  #1490 (permalink)  
Vechi 01 oct 2012, 14:31:57
ladyamneth's Avatar
ladyamneth ladyamneth este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 01 feb 2011
Locaţie: Bucuresti It, Romania
Vârsta: 42
Dieta: -
Date: 167cm, 57kg
Mesaje: 3.033
Aprecieri acordate: 1.249
Am fost apreciat(a) de 1.882 ori in 1.155 mesaje
Implicit Re: Slabute care tin dieta South Beach faza II

Citat:
Anterior postat de pad81 Vezi mesajul
eliza foarte tare avatarul tau: de la porc la pisicuta )...pai daca tu la 64 de kg erai la ''porc'', la ce as fi putut fi eu la 93 kg sau chiar si acum la 83? la dinosaur sau la elefant, nu? m-ai distrat tare cu asta!
ai dreptate, trebuie sa ne tinem de treaba, ca e mai usor cand stii ca poti si ca esti la jumatea drumului, decat sa o iei iar si iar de la capat...
eu mi-am facut ieri paine cu tarate de grau si faina integrala...mi-au iesit 190 calorii pe 100g si 25 de carbi/100g. Eu zic ca e bine; pana acum, painea din magazin cea mai buna (dpdv al carbilor) avea 35 carbi/100g. O sa incerc sa mananc doar 50g cand am pofta, nu sa fac un obicei din asta si ma voi lasa de fructe (desi am niste smochine coaaaaapte care-mi fac cu ochiul). Asa ca ma pot considera la SB1 (desi voi gusta painea mea speciala, voi incerca sa fiu in jur de 50 carbi). mai am niste ciorba de os (fara orez/cartofi) si voi face o salata caesar diseara (fara crutoane) asa ca sunt cam pe la SB1, nu fetelor?
vreau sa va zic ca eu si cand am tinut SB1 acum cateva luni, n-am tinut cont de grasimile iaurturilor si am mancat si rosii si morcovi (in ciorbe)...n-am dat decat 2 kg parca in prima etapa dar apoi, la SB2 am mai dat inca 7, asa ca am fost f multumita.
hai iubita ca iti tin pumnii, multa bafta!
__________________

“Take care of your body. It’s the only place you have to live.” ~ Jim Rohn
ladyamneth, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
ladyamneth, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat