Subiect: Jurnal Ammelie
View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 14 dec 2010, 21:29:37
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ammelie

Citat:
Anterior postat de Ammelie Vezi mesajul
Astazi am avut o zi mai dezordonata pentru ca sunt in acea perioada din luna, si m-am simtit tare rau. Am mancat un pic haotic, de fapt cam multi carbohidrati, dar am incercat sa recuperez pe seara. Acum insa mi-e cam foame tocmai am baut un ceai alb si ma gandesc ce sa mai fac sa-mi fuga foamea (asa-mi sta mintea la o turta dulce.....) Totusi ma chinui sa ma tin tare azi.
Am citit astazi buna parte din topicul cu fetele care sufera de anorexie, nu stiam mai nimic despre asta si sincer m-am ingrozit si intristat.
Tot nu reusesc sa ma tin de miscare, desi daca tot veni vorba mai bine dau o fuguta si fac exercitiile pe care mi le-a spus Livia.
Da, e trist ca sunt fete care nu-si dau seama ca se distrug in felul asta, cu diete de infometare..
Ce ai papat azi?DE la carbo iti e asa foame..cu cat mananci mai multe proteine si carbohidrati cu indice glicemic mic(din legume crude sau fierte), cu atat iti e mai putin foame..
Daca faci sport, dupa aceea mananca ceva proteine, un pumn de nuci sau o salata mica cu o feliuta de branza..nu trebuie sa ai senzatia de foame, inseamna ca nu e ceva in regul acu orele tale de masa
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]