View Single Post
  #152 (permalink)  
Vechi 17 iun 2011, 10:11:52
boxoutsider's Avatar
boxoutsider boxoutsider este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: supa de varza
Date: 170cm, 77kg
Mesaje: 44
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: De ce vrei sa slabesti?

Salutare, tuturor.
Si eu am scris in jurnalul meu cateva motive pentru care vreau sa slabesc, ca sa imi aduc aminte mereu de ce nu am voie sa cedez in lupta mea cu kg.

Acuma, descoperind acest subiect si cititnd posturile mi-am dat seama ca si eu ma regasesc prin multe, si ca lista mea personala de motive se mareste:

- Da, vreau sa imi gasesc blugi usor. Si pantaloni. Si fuste. Si rochite. Si nu mai vreau sa intru in magazin si sa imi zica vanzatoarele "Imi pare rau, nu avem marimi mari!"

- Vreau sa fiu asa cum imi doream sa fiu si cand eram mica: "Inalta, staba si frumoasa!" Imi doresc asta de mica, o data si o data tot trebuie sa mi se indeplineasca visul.

- Da, nu vreau ca lui iubi meu sa ii fie rusine cu mine. In principiu se zice ca daca e cu tine te iubeste asa cum esti si te accepta asa cum esti. Dar chiar si asa, e bine sa nu aiba motive sa se uite in alte parti si sa ma asigur ca eu sunt cea mai cea. Si clar in stadiul de fata nu sunt.

- Da, vreau sa fiu sanatoasa.

- Da, nici eu nu nu vreau sa arat ca un butoi cand ma imbrac cu anumite haine.
boxoutsider, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1769 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1252 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat