View Single Post
  #153 (permalink)  
Vechi 06 iul 2011, 16:42:59
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Slabutele si Bac 2011

Citat:
Anterior postat de riky Vezi mesajul
Ma bag si eu in vb ca is in cunostiinta de cauza:

La iasi si timisoara se da doar biologie de a 11-a
La Bucuresti, Constanta, Cluj se da biologie + o materie la alegere dintre chimie organica si fizica. Nu e tocmai un avantaj sa nu dai chimie, pt ca notiunile sunt de baza cand ajungi in anut 1 si vezi cum dai in gropi la biofizica, biochimie si fiziologie, unde vrei nu vrei, ca sa intelegi trebuie sa ai notiunile din anii precedenti.Cat despre nota la bac, pt bucuresti, gresit....conteaza in momentul in care mai multi candidati au acelas punctaj total, cat si punctaj asemanator la biologie (60 q bio si 40 q chimie/fizica in 2 ore jumate....Iar referitor la invatatul biologiei,un an de zile iti este mai mutl decatsuficient, problema nu e cat de bine tocesti si intelegi ceea ce tocesti, ci trebuie sa faci grilele pana iti ies pe nas pt ca sunt cu chichite....Been there done that last year (si a trecut si anul I aproape)
So bafta fetele la invatat, stoma e mult mai lejera decat medicina generala, invatati-va biologia de acuma din vacanta pt ca e mintea limpede si timp berechet (sfat din propria experienta) iar daca dati si chimie, n-am decat 3 cuvinte, invatati invatati invatati....de fapt asta o sa faceti 6 ani de-acum incolo in majoritatea timpului.a da, si welcome to the club!
Multumiim!
E utila chimia la facultate? Asta e ok, eu stiu chimie destul de bine si imi parea putin rau ca admiterea la Iasi se da doar la bio - se va face mai greu departajarea. Dar sper sa intru chiar si asa.
Multumim pentru sfaturi
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat