View Single Post
  #1592 (permalink)  
Vechi 01 iul 2011, 17:44:55
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal Aida35 - Vreau sa ma micsorez... de la 120 kg la...

aidule am facut ochisori...azi e ziua tarii de ma adopta si stau acasa..sarbatoresc, deh!!! Ma duc copiii cu bicicletele la mama naibii..sa vedem cum or sa ma aduca inapoi..uite-asa..sa ii vad!!!

La party am papat cuminte si am fost mandra de mine: am papat o salata numita taboule (nu am stiinta de e corect cum scrisei si nici chef sa verific!)..era facuta din barley(o grana..inmuiatat in apa nici macar fiarta) amestecata cu ardei gras, ceapa rosie, rosii si muuuuuuuuult patrunjel..cu ulei masline si cu zeama de lamaie..o bunaciuneee amadaugat 3 cuburi de branza topitasi cam asta fu' Am plecat acasa dupa 2 ore si acasa am mai "bobinat site paste d-alea negre cu nite rosii deasupra.. cam asta!!

mai..stai sa mai zic si eu ceva cu slabitu' tau..io zic ca dragutultau organism nu fu invatat cu dietele..ca mine acum 10 anisori..ce treaba aveam eu cu dietele..niciunaaa! si cand m-am pus pe treaba am dat jos 25 de kile..acum..dupa niste ani de diete si "mancat sanatos" e firesc sa nu mai alunece asa ..plus (imi tot amintesc cee care ma iubesc..am mai imbatranit...hahah desi nu sunt decat la 2 ani de aiduka..da nah..cica is batrana si d-aia nu slabesc..haha..stiuuu sunt o oaie ratacita..d-aia nu slabesc!!!

te pup aidule drag
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].