View Single Post
  #1598 (permalink)  
Vechi 16 nov 2011, 21:25:09
iuanutza's Avatar
iuanutza iuanutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2011
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 63kg
Mesaje: 2.201
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Aussie_girl e...HOTARATA..va pierde kilogramele in plus...

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
iuanuta ma bucur mult ca ai trecut pe aici. eu fac haz de necaz..ca asa imi e felul..imi aduc criticisme..ma mai premiez..intr-un cuvant..bat pasul pe loc insa..mintea face progrese si stiu sigur ca am sa sar parleazul ala de-mi sta in cale!! Imi place tu esti o slabutica si iti doresc sa ramaii asa. Ai grija de tine, ai grija cum papi..Ai 26 de anisori..esti asa de tinericaaa.... eu aveam o bebelusa de 3 ani cand aveam 26...wow..ce a trecut timpuuul!!

ps. peopleeeee azi sunt bine!!!
daca ai sti tu....poate la kg mele pt multe sunt o slabutza, dar problemele mele psihologice in legatura cu mancare sunt cam grave...sunt f nefericita, f greu imi mentin greutatea, mai mereu dau in binge-eating sau stie D-zeu cum sa le mai numesc problemele astea, chiar tu ziceai ca citesti despre astfel de probleme...cum ii ziceam si la Nana, tot ce imi doresc e sa fiu fericita si sa pot slabi inca vreo 3, 4 kg fara sa ma chinui atat, ca zici ca eu am omorat nu stiu pe cine, de ma chinui atat, am incercat tot felul de trucuri sa slabesc putin mai rapid, la inceput au dat rezultate, insa acum ciu-ciu, de la aceleasi trucuri stagnez...numai daca nu as manca nimic o zi intreaga numai asa as mai slabi, normal ca exagerat, insa oricum sa mananc f putin...ehe, nu sunt eu chiar asa tinerica, tinerici is cele de 18, eu deja ma consider putin"babutza" pt ca imediat fac 27, nu sunt casatorita, nu am copiii, cu toate ca mi-as fi dorit, insa lucrurile nu au stat tocmai precum mi-am planuit eu....
p.s.multumesc Nana pt raspuns si aici, esti o scumpa...si va multumesc ca m-ati primit asa frumos pe la voi
iuanutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]