View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 10 aug 2014, 15:49:06
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Gastric sleeve pentru Simina care stiu ca sunt

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Sa-ti fie de folos operatia!As indrazni sa te intreb daca nu ai reusit sa slabesti prin dieta si sport, aceasta e calea de a slabi cea mai sanatoasa si recomandata si de medici. Oricum, daca ti-ai dorit foarte mult sa slabesti, eu cred ca merita investitia si suferintele mici ulterioare.
Sanatate, sa ne mai scrii!
Lidiuta, mersi de vizita. Sunt una din veteranele curelor de slabire, am incercat o gramada de chestii. Singura data cand am slabit cu succes nu faceam nimic altceva decat mancat corect si sport - organismul nu ma mai ajuta mai deloc, si, ereditar, sunt supusa unor riscuri carora nu vreau sa ma expun.

Cum spuneam si mai sus, nu am ales "varianta simpla", cat varianta garantata. Doctorul la care m-am operat este prieten si coleg cu nutritionistul Hancu, care el insusi a recunoscut ca chirurgia bariatrica, desi drastica, este, pentru moment, singura varianta care functioneaza pentru oricine.

Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul


Mai ales BANI !!!!!!!!
Chiar Simi,asigurarile medicale nu acopera nimic din cheltuieli?

Spitalizarea, investigatiile pre-operatorii (care sunt cateva). In rest, nimic.


Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul


Of, Simi... Doar asa pot sa incep mica mea povestire... Cu un 'of'.
Imi e greu, sa stii, groaznic de greu. In primul rand pt ca stau acasa, in marea parte a timpului, singura, toata lumea merge la munca numai eu nu. Ma plictisesc ingrozitor... Citesc, ascult muzica, gatesc, fac curatenie si il astept cu nerabdare toata ziua pe iub, sa vina de la munci.
Si in al doilea rand, ma omoara vremea ( pe langa cele patru pisici in calduri ale vecinilor care, zilnic, de la pranz pana pe la 4-5 asa miorlaie infricosator, ma gandesc tot mai intens sa le otravesc ) ). Vremea e crunta. Pe mine ma deprima o ploaie scurta acasa, inchipuie-ti cum sunt aici :-D De azidimineata ploua in ultimul hal, bate vantul si e frig. Azi si ieri am stat numai in pat :-D Ieri pt ca m-am simtit rau, azi din cauza vremii.
Cat despre nunta, merci frumos. Sincera sa fiu, chiar ne-am simtit grozav :-)
Tu ce mai zici? In afara de operatie?
Pai daca stiai ca asa reactionezi la vreme, cum de ati ales Anglia? Asta nu e un lucru care se va schimba... sper sa te obisnuiesti repejor, esti fata desteapta si nu poti lasa ploaia sa iti strice zilele!

In afara de operatie, nimic nu fac acum, sunt in concediu medical toata luna. O sa merg si pe acasa peste vreo doua saptamani. In rest, imi fac actele pentru noul meu apartament, in care ma voi muta din martie, si mai pregatesc cateva lucruri - e ultrafinisat, si semimobilat. Asa ca imi voi cauta o canapea frumoasa si alte necesitati mai mici.
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Animis23:
rozica1965 (10 aug 2014)