View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 13 feb 2011, 22:18:44
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mia12 - Miresica slabuta cu regim disociat?!

Citat:
Anterior postat de Mia12 Vezi mesajul
CARE DIETA GARANTEAZA 3-4 KG PE LUNA? SUNT DISPERATA CA NU SLABESC DELOC...AM APROAPE 2 SAPT DE DIETA! Sunt in perioada ,,aceea" a lunii...are vreo legatura? macar un kg as vrea diferenta
Citat:
Anterior postat de Mia12 Vezi mesajul

data trecuta a functionat super(acu 2 ani)...m-am ingrasat inapoi, dar nu imediat dupa si la cateva luni, dupa ce am inceput sa mananc exagerat de mult si am devenit sedentara
Dieta MOnty garanteaza slabire constanta, in jur de 4-5 pe luna, daca vii de la o disociata sau hiopcalorica intai vei vedea o crestere de 1-2 kg, pe urma organismul se obisnuieste cu noul regim si vei slabi constant,vei mai si stagna, dar sigur nu te vei mai ingrasa, avem fete care au slabit si 40-50 de kg intr-un an de zileVino si da un ochi la Gasca fetelor MOntignac,vei fi primita cu bratele deschise!
Citat:
Anterior postat de Mia12 Vezi mesajul
Cred ca nu o sa slabesc niciodata!In loc sa slabesc in fiecare an am cu 10 kg mai mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu mai stiu ce a fac! Nu ma pot abtine sa nu mananc! Am mancat azi cornulete cu gem, dupa 2 sapt de dieta!

Sigur ai stagnat pt ca esti la ciclu, in aceasta perioada mie imi arata si cu 2 kg mai mult, e de la apa retinuta ,nu-ti face griji.Totusi, trebuie sa fii mai constanta si sa uiti de cornulete si alte prostioare, chiar daca stagnezi o saptamana, tre sa continui dieta.
Succes, sigur poti!Numai sa vrei!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat