View Single Post
  #161 (permalink)  
Vechi 07 dec 2011, 21:33:12
diagio's Avatar
diagio diagio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipo
Date: 165cm, 67.8kg
Mesaje: 3.284
Aprecieri acordate: 6
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 31 mesaje
Implicit Re: Impreuna vom reusi!

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
da anticonceptionalele ingrasa.. am auzit la mai multe fete.. eu nu am luat niciodata, si tot ma ingras..inainte ziceam ca din cauza ca imi venea rar ciclul, dar acum imi vine bine.. deci.. clar ca mananc aiurea, sau trebuie sa fac maai mult efort.. sa vad cupa cm, daca tot nu scad e ceva
dar eu am o prietena in ro care a slabit de la anti, ea e farmacista, si stie ce sa ia.. si chiar era mai slabuta fata de dinainte..oricum ea e mica.de statura. dar poate gasesti pastile anti care te ajuta si la slabit..
oricum, conteaza multi factori pt slabit.. si cum e metebolismul.. si ce diete am tinut.. si cat efort fizic ne trebuie... eu asta zic ca as putea sa umblu mai mult. cand vad la emisiunea aia, cu grasi care slabesc..am mai zis eu de ea.. si fac ore intregi de sport, ma mir cata rezistenta au.. si ieri am vazut.. cum au facut un maraton de alergat 5 6 ore..si au rezistat... deci eu zic ca se poate sa ne depasim limitele..

depinde de anticonceoptionale si de cantitatea de hormoni din ele. eu am luat 2 ani si jumatate ( le-am intreruot acum o luna). In perioada asta nu am luat in greutate, doar am oscilat in jurul greutatii de 75 + sau - 2 kg. Depinde mult si de medicul care ti le prescrie, daca ia in calcul analizele cu care te duci la el...sunt mai multi factori.
mai spunea d-na Bilic ca daca ai luat in greutate cu mai mult de 7% din greutatea initiala la inceput se da jos mai greu. asa cum ai zis si tu : sunt mai multi factori care determina slabitul
__________________
Jurnal diagio
" Suntem ceea ce mancam"
diagio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1831 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1314 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1315 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat