View Single Post
  #16648 (permalink)  
Vechi 26 mai 2014, 11:03:46
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anqutz - sport si dieta pentru corpul ideal

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Neata! Eu am avut un weekend dragut. Dupa TRX ne-am oprit direct la KFC, nu mai puteam de pofta. Am mancat un sandvis si 2 crispy, plus cativa cartofi prajiti. Mi-a parut rau ca am mancat paine pt ca m-am balonat putin. Dar dimineata m-am trezit cu burta ok. Am facut o febra musculara de zile mari de la TRX, nu-mi puteam intinde mainile pana la capat, dar daca mai prind loc voi merge si vinerea viitoare.

Sambata am fost la gratar cu niste colege de munca si sotii lor. Am mancat ok, pulpe de pui, legume la gratar si salata de castraveti cu iaurt grecesc si usturoi. M-am bucurat ca am avut mancare sanatoasa pe masa.

Dumninica am facut mancare indiana. Am facut niste piept de curcan cu curry si lapte de cocos si niste orez fiert in care am pus putin sofran. O minunatie, dar m-a balonat. Si acum mi-am dat seama ca nu ma baloneaza combinatia carbo + proteine + salata, ma supara combinatia carbo cu grasimi. Asta dupa ce tot citisem ca nu e ok sa combini carbo cu proteinele. Eu ma simt ok cu combinatia aceea.

M-am apucat sa ma uit la The Biggest Loser, la sezonul 15 care a fost controversat, si sunt oripilata!!!
Hey Ancutz!
Se pare ca ai avut un weekend f fain! Bravo!
Ma bucur ca ti-a placut la TRX, de abia astept sa merg si eu, la sala noua

Apropo de cheat meal.. si eu ma speriasem cand am fost si am mancat la maica-mea ca ma trezesc cu un burtoi cat China, dar nu a fost asa.. Si am inteles de ce.. ptr ca am fost moderata si ca am bagat legume la greu
Deci cred ca sunt pe drumul cel bun cu moderatia si stilul de mancat echilibrat.. sper sa nu o dau in bara iar daca ma duc in concediu..

Eu nu ma balonez de la paine deloc.. Ma balonez de la ceapa, usturoi, vraza, conopida, branza propaspata de vaca.. Am s aincerc sa mananc maxim 150 de g o data la 2 zile.. Desi nu ma pot abtine ca imi place


M-am uitat si eu la the biggest loser, dar am ajuns la sezonul 7 parca,., In sez 15 nu e tipa aia care a slabit f mult intr=un timp scurt?
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]