View Single Post
  #16777 (permalink)  
Vechi 20 ian 2014, 21:52:58
butterfly30's Avatar
butterfly30 butterfly30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.778
Aprecieri acordate: 5.351
Am fost apreciat(a) de 11.441 ori in 5.317 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul
Hello fete! Mi-am facut si eu curaj sa va scriu, dupa ce am lenevit si ingandurat mai toata ziua.

Concluzia week-endului: cat de peste mana imi este sa stau sa pun mese si sa strang mese. A venit, din nou, socrela sa se interneze. Aseara a ajuns..initial am zis ca o servesc cu ce am gatit sambata, dar pana la urma am bagat o friptura la cuptor, am facut un piure cu morocovi, telina si pastarnav si o salata..si o prajitura..si uite asa, nu-mi era suficient ca am muncit sambata o gramada, a trebuit sa ma spetesc un pic si ieri..iar in picoare nu pot sta mai mult de 15 minute. La un moment dat m-am pus in pat si a spalat mister o tona de vase si apoi am clatit eu 1-2 farfurii ramase. Inainte sa ne culcam ramasese castronul in care a mancat desertul si farfuria de la prajituri..credeti ca le-a spalat si ea?!? Nuuuuuuuuu, le-am gasit frumos in chiuveta de dimi, ca doar eu cu burta cat mine si sotul obosit (el curatenie, el montat patut, el suportat fitze la graviduta si maman ) Anyways..am internat-o azi, speram sa decurga totul cum trebuie.

Azi am mers si la dr. dupa ce am internat-o pe socrela, ne-am facut eco. Nu avem decat 2,5 kg, am luat doar 250g in ultimele doua saptamani, ma asteptam la o crestere spectaculoasa, sincera sa fiu..un 250g/saptamana...dar ma rog, nu facem purcel, facem pisoi..se pare. Baiul cel mare a fost ca suntem in continuare cu 3-4 zile mai mic decat varsta gestationala. Ori suntem mici noi, de principiu, ori ceva din organismul meu il impiedica pe bebe sa se dezvolte si sa asimileze cum trebuie. La eco lichidul amniotic si placenta aratau bine si bebe era bine per total, cel putin asta a fost concluzia dlui doctor. O mamica de alt forum, povestea ca si ea a avut o problema asemanatoare, iar la nastere au vazut ca bebe a avut cordonul subtire si circulara in jurul gatului si de aici bebe mic. Acum nu stiu daca asta ar putea fi problema la noi sau..eu fiind mica si bebe este mai micut la dimensiuni..ramane de vazut. Asta nu m-a impiedicat in dupa-amiaza asta sa am mici crize de plans si de ingrijorare..traiasca hormoniiiiiiiiiiiiiiii!
Saptamana viitoare mergem iar la control, ne ia si secretie si vedem in ce stadiu stau lucrurile. Acum incerc sa ma mai calmez si sa pun gandurile suparatoare la fund...degeaba m-am facut eu cat o purcica, daca bebe mic este prea mic.
draga mea, nu te ingrijora. fetita meaa a fost de la inceput cu o saptamana mai mica decat varsta gestationala, si e un copil absolut perfect!!!! si nu numai a mea...stiu f mjulte cazuri...ei se ghideaza dupa o medie, e normal sa nu se incadreze perfect, nici noi, adultii nu ne incadram in anumite tipare, nu-i asa?
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui butterfly30:
Prapadeala (20 ian 2014), rommyna (20 ian 2014)