View Single Post
  #16876 (permalink)  
Vechi 28 ian 2014, 10:47:22
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Dorutza nu te demoraliza, dureaza pana isi da drumul corpul, nu renunta acum ca ain inceput ca mie mi se pare ca inceputul e cel mai greu, daca treci de el dup-aceea mi se pare totusi mai usor.
Noi am scapat de raceala dar in weekend nu m-am simtit bine, m-am simtit slabita, deh dieta combinata cu raceala, frig afara, mult efort fizic si serviciu si copil etc asa ca acum mananc mai mult dar e greu, imi e tare greu psihic sa imi mai adaug calorii
Sotul m-a tot certat ca nu am nevoie de dieta ca e ok cum sunt, ca pot sa mananc mai putin si sa renunt la prajituri dar eu din pacate sunt omul contrastelor, ori fac totul ori nimic. LA fel si cu dieta asta, ori o tin ca la carte ori mananc ce vreau cat vreau, eu nu pot sa mananc putina prajitura sau putina paine si sa ma multumesc asa ca innebunesc, mai bine nu mananc deloc decat sa gust doar. Deci se duc lupte interne intense si la mine ca nu stiu cum sa fac, in plus e nevoie de calorii mai multe, corpul meu imi spune asta.

PFUU e greu cu slabitul asta ...
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat