View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 25 oct 2013, 14:47:24
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Slabuta in devenire

Citat:
Anterior postat de 040489 Vezi mesajul
Lactatele „light“ trebuie să conţină: 1-1,5 la sută grăsime laptele semidegresat, iaurtul – maximum 3% grăsimi, iar smântâna – 12% grăsimi.Ai dreptate, cele cu 0 % grasime nu sunt tocmai sanatoase. Am zis ca nu se prefera cascaval pentru ca are un continut caloric crescut, de preferabil e inlocuirea lui cu branza de vaca sau urda. Nu e tragedie, bineinteles, era doar un principiu.

Gina ma numesc. Daca gateste mama ei tocanita ca si mama mea...........Legumele prajite in ulei, cu smantana, faina, lapte....Asa am presupus....
Ideea mea era ca, pe cat posibil sa inlocuiasca unele alimente si obiceiuri...
Scuze daca te-am ofensat, e doar parerea mea
Incantata Gina
Nuuu nu maq intelege gresit, nu m-ai ofensat.. Doar ca trebuie sa avem putin grija, cand le sfatuim pe fetele astea mici.. pentru ca ele acum isi pun baza sanatatii, a unui coprm armonios si organism echilibrat, plus ca trebuie sa tinem cont, dupa cum psune si Elena, de faptul ca ele stau cu parintii si trebuie sa fie diplomate cand le explica de ce vor ele sa manance sanatos..

E f greu ca adolescent sa iti faci parintii sa inteleaga ca tu de faptg vrei sa alegi un drum corect si sa le scoti din cap faptul ca mancarea buna e aia grasa si cu prajeli, sa ii faca sa inteleaga ca alimentele sunt de fapt medicamente si motorul care pune in functiune organismul

Dar pe cealalta parte e greu sa fii si mama si sa multumesti pe toata lumea.. Sa ii gatesti sotului intr-un fel si fiicei in alt fel..
Ma uit la mine, care nu am familie, locuiesc cu prietenul, ca uneori imi e greu sa gatesc ptr el separat si ptr mine separat, in conditiile in care am si job..

Asa e, cascavalul are destule calorii si in general branza mai grasa trebuie tratata ca si condiment, adica nu mai mult de 20 de g pe zi..
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat