View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 09 iul 2010, 19:07:37
justbelieve's Avatar
justbelieve justbelieve este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viata sanatos+Sport
Date: 158cm, 48kg
Mesaje: 4.302
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Am ajuns la mentinere - Justbelieve

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Eu alergam intr-o perioada "cu forta" ca nu-mi place chiar deloc, dar acum nu mai am nervi de asa ceva, in schimb merg aproape zilnic cu bicicleta (cel mai aproape magazin e la 6,5 km si mereu ma trezesc ca imi trebuie cate ceva).
Daca faci kickboxing fara impact s-ar putea sa ajute pt picioare probabil ca are acelasi efect ca aerobicul. Noi la sala lovituri asa in aer facem foarte putin (ceva gen 5 min pt incalzire), in rest sac si mai ales colegi dotati bineinteles cu tot felul de echipamente de protectie.
Da, intr-adevar stresul poate cauza caderea parului, dar cat timp nu te ingrijoreaza ma gandesc ca nu e vorba de o cadere serioasa. Ai incercat sa te clatesti cu ceai de urzica?

Pai nu prea sunt de felicitat, sunt la mentinere ca nu-s in stare sa fac altceva coapsele astea nu prea vor sa colaboreze , iar kilograme n-are rost sa mai dau jos.
Am vorbit cu niste prietene si aproape le-am convins sa iesim la alergat,deci macar de 3 ori pe saptamana daca as alerga ar fi perfect.
E super daca mergi asa mult pe bicicleta,si bicicleta stiu ca ajuta la tonifierea picioarelor.
Kickboxing-ul pe care il fac eu are o multime de miscari cu picioarele in aer,deci s-ar putea sa fie bun si sa ma ajute daca ma tin de el.
Pentru caderea parului am citit ceva pe net ca ar fi indicat sa ma clatesc cu infuzie de urzica.Asta n-am incercat-o,dar n-am nimic de pierdut.Imi voi cumpara pliculete de ceai.

Nici eu nu vreau sa mai dau vreun kg jos.Coapsele sunt si marea mea problema.Eu imi pun speranta in sport,altceva nu pot sa fac.
__________________

"Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti."

Răspuns cu citat