View Single Post
  #171 (permalink)  
Vechi 12 aug 2013, 08:24:45
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre studiu

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul


Probabil ca vreau sa ajut, in felul meu mai aspru si necizelat.
Am alergie la prostie asa ca ma tin cat mai departe de prosti. Dar ma doare sufletul cad vad oameni inteligenti care cad prada reclamelor si marchetingului.
Parca iau o pastila care le opreste mecanismele deductive. Citesc posturi pe aici si ma ingrozesc, se discuta subiecte avansate de nutritie, dar bazele sunt ignorate cu zambetul pe buze...pacat ca lumea prefera sa ignore totul si uita sa puna sub semnul intrebarii totul, includuv pe sine si propriile convingeri.
Trebuie sa fi sigur ca nu vei reusi sa ajuti pe nimeni avand atitudinea asta. Oamenii au obiceiul de a ignora sfaturile care vin de la persoane care se considera atotcunoscatori.

Recomandabil este sa ii asculti si sa incerci sa-i intelegi si pe ceilalti membri ai forumului. Fiecare are dreptul sa aiba o parere. Chiar si tu ai doar o parere, nu detii adevarul absolut cand vine vorba de nutritie si sport si nu te-ai recomandat ca fiind nici nutritionist, nici antrenor de fitness. Este absud sa incerci sa iti impui parerile si apoi sa ii jignesti pe cei care nu sunt de acord cu tine.

Am deviat extrem de mult de la subiectul de baza.
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui anqutz:
CCristina D (14 aug 2013)