View Single Post
  #17286 (permalink)  
Vechi 23 feb 2014, 08:40:05
MIRUTZA's Avatar
MIRUTZA MIRUTZA este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 mai 2010
Locaţie: Sfantu Gheorghe, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan, consolidare
Date: 159cm, 56.9kg
Mesaje: 3.047
Aprecieri acordate: 707
Am fost apreciat(a) de 890 ori in 422 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

buna dimineata!

Noi suntem bine.Carina e tare scumpa, vorbeste intruna si e tare cumintica.Din pacate stau mai prost cu timpul, ca am inceput sa am merg la masaj de 2 ori pe saptama si am ore de engleza in weekend.

De 2 zile, Carina clipeste foarte des.Din pacate a inceput sa clipeasca des vineri,cand era cu bunicii si ei s-au ingrijorat si acum nu stiu daca clipeste pentru ca a vazut ca e ceva interesant si e bagata in seama sau clipeste ca o deranjeaza ceva la ochisori. Tind sa cred ca e 50-50.Voi ati patit asa ceva la copilasii vostrii?Ati auzit alti copii care sa clipeasca des?Pe net, in mare parte scrie ca poate fi tic declansat de oboseala si ca sunt foarte rare cazurile in care copilul are o afectiune oftalmologica.Si mamicile ziceau ca a durat cateva saptamani pana au scapat de clipitul des...Nu stiu daca sa imi fac griji sau va trece?
MIRUTZA, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
MIRUTZA, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1875 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1358 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 842 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat