View Single Post
  #17374 (permalink)  
Vechi 01 mar 2014, 19:36:13
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul
Miha, nu plange neconsolat. Are gaze si se chirceste cateodata cand il trece treaba mare. M-ar pune pe butuci sa planga neconsolat...si asa imi vine sa plang cateodata cand vad ca nu vrea sa doarma, ca ii dau sa suga, plange ca vrea sa pape, suge un pic si apoi scoate sfarcul, da cu mana peste san si nu mai vrea. L-am plimbat vreo 20 de min prin casa pana a inchis ochii si a adormit.

M-am lamurit cum sta treaba cu suptul la 2 ore....l-am alaptat de 2 ori de la pana acum ) Nu am nicio sansa cu bebe mic.
Deci nu cred ca are colici....colicii sunt mult mai urati. Are doar gaze. Fa-i bicicleta, il ajuta la eliminarea gazelor. Piciorul drept la burtica, piciorul stang si dupa aia rotesti ambele picioare in sensul acelor de ceasornic. Daca e sa elimine gaze, le elimina. Si nu uita de foehn si white noise, ii ajuta. Sebi mai adormea si pe muzica in timp ce dansam cu el
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Prapadeala:
rommyna (01 mar 2014)