View Single Post
  #17882 (permalink)  
Vechi 05 oct 2015, 08:30:48
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anqutz - sport si dieta pentru corpul ideal

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Hello dear diary! Eu am avut un weekend agitat. Iar. Am plecat sa il ducem pe bunicul meu la el acasa si ne-am relaxat putin in weekend. Duminica la 12 am bagat mare sa ne intoarcem acasa, voiam sa mai prind deschis targul de la Romexpo (Cosmetics Beauty Hair) si sunt ft fericita ca am ajuns la 3. Am apucat sa ma plimb aprox 1 h si sa-mi fac rezera pana la urmatorul targ cu tot ce imi trebuie pt par + 1 lac de unghii pt uscare rapida.

Joi iubi pleaca la Cluj si ma lasa singura pana joia viitoare. Am un mic sentiment de nesiguranta, e prima data cand nu ne vedem atat de multe zile. In plus, de cand stam impreuna (1 an) nu s-a intamplat sa dorm vreo noapte fara el. Sper sa nu mai am vreun atac de panica, se mai intampla sa am inainte sa ma mut cu el. Stiu ca suna stupid, dar imi e frica sa nu intre cineva peste mine in casa. Aveam niste vecini carora li s-a urcat un hot prin balcon, noaptea, cat erau in casa. Si de aici toata fobia.

Macar weekendul viitor plec iar in vizita la bunicul meu, asa ca o sa treaca rapid zilele. Urmeaza sa ii facem o vizita surpriza (eu + parintii mei). Iar restul zilelor mi le voi umple cu sala (poate si sauna) si iesit cu fetele.

Despartirile astea temporare fac bine relatiei. Cresc si increderea partenerilor unul in altul si dorul. Plus ca ajuta fiecare partener sa se regaseasca - si apoi sa-l regaseasca pe celalalt. Nu grabi timpul. Bucura-te de fiecare clipa!
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Michelina:
Aeerdna (06 oct 2015), Aness (05 oct 2015)