View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 25 oct 2013, 14:50:38
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Slabuta in devenire

Citat:
Anterior postat de ElenaelenaIrina Vezi mesajul
Inteleg perfect situatia cu mama ta! La fel ca in cazul tau, mama nu vrea sa auda de paine integrala, fara prajeli si ulei mult! ) Este 100% impotriva slabitului! Cand ma vade ca fac sport spune ca-s nebuna ). Asta poate fi si din vina mea, deoarece prima data am slabit prin infometare, iar acum asociaza slabitul sanatos cu ceea ce faceam eu inainte.

Dragi slabute, noi adolescentele care vrem sa ne modelam frumos corpul, nu putem manca la fel de sanatos sau de corect ca voi, deoarece inca depindem de parinti, unii avand o parere gresita despre alimentatia sanatoasa, asta insemnand pentru ei infometare (mama gateste dupa retetele vechi, cele cu mult ulei, slanina, grasime cat cuprinde), iar daca mancarea nu contine aceste ingrediente daunatoare siluetei, nu este comestibila . Mama, acceptandu-mi pana la urma "mofturile" , s-a obijnuit sa mananc alimente care nu au pe ele "eticheta BOMBA CALORICA" , dar nu-i pot refuza ciorba de perisoare sau tocana pentru ca efectiv ma indoapa cu forta! In concluzie, este super de voi ca va preparati mancarica dupa bunul plac, dar noi ne descurcam mai greu cu capitolul "alimentatie de dieta". :*
Elena nu considera alimentatie de dieta, ci al;imentatie corespunzatoare si sanatoasa!
Asta trebuie sa le explici tu alor tai..
Sa te documentezi atat tu, cat si ei (impreuna) despre importanta alimentatiei la adolescenti, dar si la oameni maturi..
Sa ii explici ca nu este bine sa mananci prajit, deorece prin prajire alimentele devn toxice ptr organism.. Sau cu dulciurile,, ca daca mancam mai mult zahar decat are nevoie organismul nostru creste riscul de boli ale inimii, tensiune, diabet etc, si asta nu numai in cazul zaharului, ci a tuturor alimentelor nocive..
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat