Subiect: Jurnal m1rela
View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 16 ian 2012, 23:30:27
FAUR MARIA's Avatar
FAUR MARIA FAUR MARIA este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 ian 2012
Locaţie: ARAD, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Rina"90 s
Date: 158cm, 59kg
Mesaje: 51
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal m1rela

Citat:
Anterior postat de m1rela Vezi mesajul
Nu ma supar ca intri sa vb. cu mine. Ba din contra ma bucur foarte mult.Oricand un sfat bun este binevenit.
Din fericire am renuntat la felia de paine, dar am mancat la pranz 2 farfurii cu supa de legume. Stiu ca nu am voie cartofi...am facut-o din dovlecel,morcov si cateva legume congelate.Am pus doar putina sare si am acrit-o cu zeama de lamaie.
Deocamdata sunt neclintita in fata tentatiilor.Am avut ambitie sa ma las de fumat dupa 14 ani (in 2007 m-am lasat de viciul asta) si sa nu am ambitie sa tin acest regim? Acum e floare la ureche fata de cat mi-a fost de greu sa ma las de fumat.Tinand cont ca toti prietenii si apropiatii fumau.Nu mi-a fost usor.De-atunci a inceput si calvarul cu kilogramele.Dar ma caracterizeaza ambitia ,iar cand mi-am propus un lucru il duc la capat.Asa sa ma ajute Dumnezeu,ptr. ca este si sanatatea mea la mijloc.Ptr. asta imi doresc cel mai mult sa slabesc.Sa fiu sanatoasa.Iar daca vreodata simt ca nu mai pot, atunci stiu ca am un sprijin in voi,slabutele si nu o sa ma lasati sa renunt.Am o intrebare totusi:
Daca nu pot sa beau ceaiul neindulcit si nici zaharina nu e buna(desi nu o folosesc foarte des) pot sa pun o lingurita de miere sau zahar brut?Sau sa renunt si sa-l beau asa simplu?Te pup si multumesc ptr. sfaturi!
Buna Mirela,felicitari pt slabit!