View Single Post
  #197 (permalink)  
Vechi 21 mai 2010, 13:56:58
seandreea's Avatar
seandreea seandreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 167cm, 57kg
Mesaje: 96
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg

Citat:
Anterior postat de nkara Vezi mesajul
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!!!!.....De azi si pana poimaine inclusiv am ales sa mananc orez fiert... trei mese pe zii a cate 150 g fiecare....insa abea acum am realizat ca am citit in diverse diete ca orezul nu este indicat si in altele este chiar recomandat....avand in vedere ca este doar orez fier doar un pic de sare si un pic de piper ca sa intre credeti ca ar trebui sa schimb meniul pentru aceste trei zile?
Nu numai ca orezul (mai ales cel alb) nu e recomandat, insa dietele disociate sunt periculoase pentru sanatate. Kilogramele duse in astfel de diete sunt doar o 'Fata Morgana' - nu sunt grasime (decat in mica masura) - sunt apa si muschi (da, muschi, pentru ca muchiul consuma mai multa energie si cand iti obligi corpul sa functioneze cu mai putin 'combustibil' va renunta la tesutul care consuma mai mult combustibil). Si mai ales, imediat ce termini vor veni inapoi - si nu neaparat numai apa - de data asta vor veni chiar depuneri de grasime deoarece corpul tau va vrea sa se pregateasca pentru o alta perioada de 'infometare'. Pe langa toate astea, care se gasesc la orice dieta drastica, printr-o dieta disociata iti privezi si corpul de nutrienti esentiali. Cand mananci 3 zile doar orez mananci doar calorii goale si carbohidrati. Atat! Carbohidratii iti vor da pentru moment energie, insa atat. Ai nevoie nu numai in aceiasi zi de toti nutrientii, dar chiar la aceiasi masa. O masa formata din carne sau oua/branza si legume va contine tot ce ai nevoie: si proteine, si carbohidrati si fibre (din legume), grasimi (din carne).
Mai bine adopta un stil de viata sanatos pe care sa il poti continua si dupa ce ai scapat de kilogramele care iti fac probleme).
seandreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1969 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1452 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1195 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]