View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 05 aug 2010, 12:35:55
jolye79's Avatar
jolye79 jolye79 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit re: Jurnal Nadia - pentru ca trebuie si pot

Citat:
Anterior postat de nadia1818 Vezi mesajul
Va salut cu mult drag. sunt luni bune de cand urmaresc acest site, mai ales forumul si de cand ma inspir din meniurile voastre. am mai postat pe site 3 mesaje sub alt nic(nadia18), dar l-am schimbat pentru ca nu am stiut cum sa editez ceva in profilul meu.

acum am revenit, mult mai determinata. am nevoie de voi ca sa scap de cele aproape 7 kg pe care le am in plus, asezate fix unde nu trebuie, si anume pe burta, coapse si prin imprejurimi.

sa va spun cate ceva despre mine: am 28 de anisori si de 10 luni sunt mamica unui bebelus superb pe care il ador. inca mai alaptez si o sa incerc sa mai alaptez cateva luni de acum inainte.

despre greutate....inainte de sarcina aveam 55 kg cu care ma simteam foarte bine. am ajuns la 70 inainte de a naste. dupa nastere am slabit putin ( a fost o perioada in care nu am avut cantarul functional, deci nu stiu cate kg am dat jos). problema a inceput cand bebe avea cam 3 luni si am luat niste vitamine pre si postnatale care mi-au facut o teribila pofta de mancare, in special de dulce, fapt ce a condus la achizitionarea catorva kg in plus. astfel am ajuns la 64, moment in care m-am trezit. asa nu se mai poate.
drept urmare, m-am asezat frumusel la calculator si am cautat solutii pentru a slabi frumos. si am dat de voi. si am prins un mare drag de tot ceea ce inseamna comunitatea voastra in care sper sa ma primiti si pe mine.

frunzarind pe aici am devenit dependenta de jurnalul lui JOLYE79 pe care o admir pentru evolutia sa fantastica si pentru faptul ca reuseste atat de bine sa impace si copiii si sotul si casa. desi am un singur copil, mie nu imi iese mereu treaba asta. mai neglijez cate ceva din lista celor trei ( insa niciodata copilul ). sper sa am ocazia sa ii vad si eu fotografiile, pentru ca din ceea ce citesc transformarea este chiar uimitoare.

acum urmaresc cu mare placere jurnalul LACRAMIOAREI2, mai ales ca si ea este la inceput de drum, ca si mine, sper sa ne sustinem reciproc.

toate aveti povesti de viata interesante si sunteti niste persoane deosebite de care deja am prins drag doar citind.

scuze pentru mesajul kilometric, o sa mai scurtez acum. revenind la kg...aveam 64, v-am gasit pe voi, m-am inspirat de aici si am ajuns la 61.8. de acum am nevoie de voi ca sa ating din nou cele 55 kg din 'tinerete".

va pup si sper ca nu v-am plictisit. sa auzim numai de bine!
Buna, Nadia, bine ai venit! Multumesc pentru aprecieri, esti o draguta! Multa bafta la slabit!
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]