View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 02 nov 2011, 12:53:13
bijoou's Avatar
bijoou bijoou este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 sep 2011
Locaţie: ..., Romania
Vârsta: 35
Date: 164cm, 54.9kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grăsime excesivă dupa Binge Eating

buna!

eu sunt una dintre fetele care a suferit de binge eating peste un an de zile si a scapat de el. stiu ca nu e usor si te inteleg perfect prin ce treci, dar vei trece si peste asta. din cate vad esti o persoana ambitioasa ca si mine si ma regasesc in multe pasaje scrise de tine, singura diferenta fiind ca la mine a inceput din cauza ca ma simteam singura, chiar daca aveam o multime de prieteni in jurul meu.

cum am trecut eu peste? ei bine, nu cred ca am un raspuns sigur, insa am inceput sa-mi ocup mintea si ziua cu alte lucruri si am incetat sa ma mai gandesc la mancare sau la covrigul cu ciocolata de la magazin. apoi am plecat din tara si cu toate ca m-am ingrasat 5kg vara asta, am scapat de aceasta boala...eu asa numesc binge etaingul, fiindca mi-a afectat foarte mult stima de mine mai multe de un an. oricum sunt sigura ca vei reusi si tu!

daca mai ai intrebari, nu ezita sa-mi scrii!
bijoou, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1923 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1406 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat