View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 14 mar 2013, 10:44:14
aromitza's Avatar
aromitza aromitza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 nov 2010
Locaţie: campina, Romania
Vârsta: 36
Date: 165cm, 67kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: unde gresesc??????

Citat:
Anterior postat de Mihaela1006 Vezi mesajul
Spui ca gatesti traditional si ma gandesc ca esti gospodina casei. Mai usor ti-ar fi daca ai schimba prajelile cu gratar sau cuptor sau aburi, ai rari prajiturile pentru a elimina cate o pofta sau necesitatea de a gusta din cand in cand.
De la un timp am schimbat modul de a gati si gatesc extrem de simplu in cea mai mare parte a timpului. Daca mai fac exceptii, fac pentru sarmale sau musaca, dar foarte rar.

Pentru mine totul e simplu: micul dejun e cel mai permisiv, cu paine integrala, oua, branza, mezeluri din cand in cand, legume sau verdeturi, iar pranzul si cina sunt variatii pe tema proteine plus verdeturi. Eu urmez dieta Montignac si pe mine m-a ajutat in mod deosebit. Important e sa te informezi (cauta biblioteca Slabute si acolo ai mai multe carti online pe care le poti citi, cu exemple de diete si meniuri din care iti poti alege ce ti se potriveste)

Si eu sunt de parere ca mananci prea putin, daca ai timp sa citesti putin din explicatiile lui Montignac o sa vezi si de ce. Un regim sanatos implica si hidratarea necesara, somnul suficient, miscarea, nu doar mancarea in sine.Mult succes!


Da draga mea,sunt bucatareasa casei, gatesc pt 4 adulti si un copil(fetita si sotul meu,fratele sotului cu sotia) ,toti pretentiosi si fiecare cu preferitele lor!Cred ca si din cauza asta m_am cam lasat la urma...mananc ce gasesc prin frigider...
Am intrat la bibliteca si am citit eu ceva pe acolo si trebuie neaparat sa ma documentez mai bine.ITI multumesc pt sfaturi
aromitza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2112 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1595 kcal/zi. Pentru a slăbi 4kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1079 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat