View Single Post
  #206 (permalink)  
Vechi 25 mar 2010, 20:09:57
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Am intrat pentru raport, era cazul. Ieri seara parca nu m-am mai simtit in stare de nimic, si dispozitia s-a prelungit putin si pe ziua de azi. Nu am trisat, nu am mancat prostii. Cred ca acea cadere nervoasa s-a datorat lipsei de energie, mersesem la tenis dupa tae-bo si cu stomacul gol. Se cam stransesera mai multe, plus cantarul asta incapatanat care de vreo saptamana-doua nu se mai misca DELOC. Ba zic ca ma apuc de South Beach, ba de Scarsdale. Tot astept sa vina avantul, prea m-am obisnuit sa mananc ce apuc, in limitele impuse de mancatul sanatos, desigur. Am decis sa nu mai fac sport in fiecare zi, parca mai bine e cand o zi stau si alta fac. Din cate am inteles nici nu e recomandat in fiecare zi. Nu zic mai multe, nu ma prea pricep. Abia astept sa treaca si saptamana asta sa merg acasa in Medias. Parca nu mai suport Bucurestiul si anumiti oameni din el si implicit din viata mea. Tanjesc dupa singuratatea pasnica din camera mea, senzatia aceea placuta ca sunt doar eu acolo, ca pot sa ma imbrac oricum, sa ascult muzica oricat de tare vreau, sa ma uit la un film fara casti. Tot lup singuratic am ramas.
De mancat azi am gustat niste branza dietetica + stafide si paste integrale (maxim 100 de grame avea toata compozitia), un grepfruit si o omleta cu multe legume prin ea si ceva branza feta. Cam atat, inca ma mai simt plina.
Va multumesc fetelor ca ati fost alaturi de mine, chiar daca citeam fara sa raspund, au contat mult cuvintele voastre, ca de fiecare data. Si regret ca va mai dezamagesc din cand in cand cu "tristeturile" mele, care, din cate vad, sunt prea scurte si prea dese.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]