View Single Post
  #20799 (permalink)  
Vechi 25 apr 2015, 12:24:22
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

DEspre bunici
eu sunt certata cu soacra de vreo 2 saptamani, DAR dupa unele faze, am decis sa nu afecteze relatia cu copiii.. dar in linii mari sa va dati seama despre ce e vorba, eram eu cu copiii la ea, si David se juca violent cu ea, o lovea, ii zicea stai aici si mori, si dupa ce am stat cateva minute si am vazut ca nu zice nimic, am intervenit, spunandu-i ca nu e frumos cum se joaca, ca pe buni o doare, ca i-am explicat ce inseamna a muri si sa nu-l mai foloseasca etc etc.. si la care soacra a zis " lasa-l sa se joace" la care m-am enervat si i-am zis frumos ca ce educatie primeste copilul daca eu zic ca nu e frumos sa se joace violent si sa foloseasca cuvantul a muri, si ea zice "lasa-l"
la care ea a facut o criza de isterii, si i-a zis la David sa mearga sus, sa nu mai vina niciodata la ea, ma rog a fost urat, au inceput amandoi copiii sa planga ca s-au speriat de ea, eu incercam sa-i calmez, ea tot urla..
David foloseste uneori cuvantul proasta, si ea a zis ca eu l-am invatat sa o faca pe ea proasta... eu i-am zis ca daca crede asta, inseamna ca are o problema, si apoi a zis ca eu am facut-o nebuna. Si ca-mi iau nasul la purtare. Si ca ea nu-mi permite. Si altele.. in fine, eu incercam sa calmez copiii ca ea urla ca descreierata si ii tot spuneam ca nu e o discutie ce trebuie purtata intre copii, ea tot urla... am reusit sa calmez copiii si am plecat... nu m-a salutat cateva zile desi o salutam, acum vad ca ma saluta.
si cu ai mei suntem certati in termeni mari, ai mei ne zic ca nu avem grija de copii si ca de aia se imbolnavesc, si ca ne batem joc de ei si de sanatatea lor daca nu le dam antibiotic la fiecare curgere de muci, ca au facut Rotavirus ca noi nu-i spalam pe maini, ca David a fost deja in spital de 2 ori si ca e din vina noastra si alte cuvinte jignitoare, care dor, dar peste care incerc sa trec astfel incat sa nu afecteze relatia copiilor cu bunicii...

deci da, Miha e foarte importanta relatia cu bunicii, si ar fi frumoasa daca am avea niste bunici cu care sa te poti intelege... dar nu e cazul.. de multe ori as prefera sa fie cat mai rare aceste intrevederi, cu cele 2 seturi de bunici ...
nu inteleg ce se intampla, de unde pana unde se comporta asa, de nu suporta sa le zici absolut nimic, ca ei le stiu pe toate.

scuze de postul lung, e una dintre chestiile care ma macina si nu inteleg ce se intampla intre noi (Flaviu si eu) si ei..
a si soacra a mai zis ca o sa ma zica la maica -mea ca-s obraznica si ca ce fac si eu de aici dupa ce am ras bine, am dedus ca ei ne considera copii si cumva si nepotii sunt copiii lor iar noi suntem un mare ZERO sau nu stiu cum
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui dorutza:
LOREDANA99 (26 apr 2015)