Subiect: Jurnalul Anne10
View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 27 apr 2013, 02:18:47
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Anne10

Uite jurnalule, ca sa facut noaptea si eu nu am somn (in rest toata lumea doarme). Am citit diete si alte articole de genul asta, toate suna interesant dar nu stiu sigur de care sa ma apuc . In primul rand nu prea imi plac restrictile dintr-o data; am vazut ca sunt fete care tin Ducan (si eu cunosc pe sotul unei prietene care tine acest "regim" i-a mers bine si de 1 an si jumatate nu a mai avut probleme cu greutatea), dar eu nu-l pot tine ar "striga" rinichi la mine . Asa cum am zis si in primul mesaj voi incerca in continuare sa am un program de mese fix, si activitati fizice zilnic. Luni dimineata o sa ma cantaresc (si-a luat mama un cantar de la o piata, e din acela vechi cu ac), dar e bun macar sa-mi vad evolutia. As vrea sa urmez urmatori pasi:
1. Sa mananc la orele care le stabilesc in program (oriunde as fi), nu mai mult de 3 exceptii pe luna.
2. Sa incerc sa adorm inainte de ora 00:00 (momentan nu reusesc); si sa dorm minim 7 ore pe noapte (mai ales acum cat nu am servici)
3. Sa incep cu cate 20 de minute de activitate fizica (sport) zilnica la intensitate mica; si sa cresc treptat numarul minutelor si intensitatea
4. Sa nu fac zilnic acelasi exerciti (ca sa nu se obisnuiasca organismul cu ele), ca la cate sporturi exista am de unde sa aleg si sa schimb
5. Sa combin corect alimentele la o masa
6. Sa incerc sa limitez cat mai mult dulciurile din comert, si cand am pofta de ceva dulce sa-mi fac in casa (un dulce usor si sanatos)
7. In zilele cand manac "bombonica" (la inceput nu mai des de 3 ori pe saptamana, si usor sa ajung la maxim o data pe saptamana), sa incerc sa nu servesc acel dulce dupa ora 17:00.
8. Ca si meniu m-am gandit la urmatorele aspecte:
-MD- carbohidrati din cereale naturale
-G1- fructe sau dulcele facut de mine (cat mai dietetic)
-Pranz- carne (slaba)/ oua/ peste cu legume verzi (gatite) si/sau salata de cuditati (sa nu lipseasca in nici o zi salata de cruditati)
-G2- iaurt cu diferite seminte, in altele branza si in unele lapte vegetal facut in casa (cel de migdale e preferatul meu); ar fi 3 de iaurt, 2 branza, 2 de vegetale.
-Cina-Diferite supe de legume (sunt atatea retete am de unde alege)
-G3- in caz ca mai simt nevoi, trebuie sa fie ceva usor (Ex: un pic de lapte caldut, sau un fruct dar care sa nu fie acid; inca nu m-am gandit bine)
Oricum o sa scriu in meniu ce activitati am facut si ce am papat, sa vad daca reusesc cu ce mi-am propus sa am rezultate, in caz ca in 2 saptamani nu am nici un rezultat (oricat de mic spre scadere) mai schimbam cate ceva la meniu pana iese cum trebuie (schimbari mici).
Pe maine (sau pe azi mai bine zis)!
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Anne10:
MagiqueMe (07 mai 2013), rozica1965 (27 apr 2013)